torsdag 21. november 2013

Julekurver

Da Quiltegauken var på tur til Kristiansand fik vi et mønster på julekurver av Lise Jørgensen i quiltebutikken Kreativ quilt. De var kjekke å lage. Her er et bilde va mine første tre.






mandag 11. november 2013

Spisebrikker til hytta

Jeg er endelig blitt ferdig ned spisebrikker til hytta og jeg har laget seks stykker. Denne hytta ligger i skogen og inspirert av fargene og elgen som lever rundt hytteveggen var fargene og motivet gitt. Jeg har quiltet brikkene med "trestammer", en teknikk jeg har lært på quiltekurs hos Mrs.moen.

lørdag 2. november 2013

Taylor's ham og Seam roll

I dag har jeg laget meg disse hjelpemidlene. Har ikke noe godt norsk ord for dem. Jeg har savnet noe til å legge inni ermer og under sømmer som kurver når jeg skal stryke og presse med strykejernet. Har sett at resultatet blir finere når en har en noe å presses sømmen mot. Jeg fant mønster på disse her bombardone.com. Det ligger også noen gode tutorial på YouTube. Jeg har brukt tettvevd bomull og ullstoff fra en gammel kåpe. Som fyll har jeg klippet opp t- skjorter i bomull. Rullende skal være knall harde og jeg har stappet og stappet  - tror nesten jeg har brukt åtte skjorter. 


Bomull stoff og ullstoff fra en gammel kåpe. 



Her er resultat.